Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Benkslipemaskiner

Vi har ett stort utvalg av prisgunstige benkslipemaskiner for profesjonelle og semiprofesjonelle applikasjoner fra danske produsenten Scantool. Disse produseres i Europa og også de tilbyr høy kvalitet til lavere priser. Uansett hvilket varemerke du velger får du en kraftig, effektiv benkslip med lang livslengde.

Les mer
    Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

    Velg blandt flere ulike modeller- benkslipemaskin metall

    Vi tilbyr mange forskjellige benkslipemaskiner for metall. Våre høypresterende benkslipemaskiner holder høy kvalitet i en stabil støpejernskonstruksjon. Vi har også lettere maskiner av strengpresset aluminium. Samtlige verktøy er forsett med beskyttelse. Det som skiller våre ulike benkslipere fra hverandre er først og fremst kraften og funksjonene deres, men også hva som inngår varierer fra benkslip till benkslip. Vi har bl.a. benkslipere med slipebånd og benkslipere med stålbørste.


    Benkslipemaskin stålbørste

    En benkslipemaskin med stålbørste kan brukes for å ta bort rust/korrosjon, gammel maling eller andre materialer som sitter hardt fast. For deg som trenger en maskin med stålbørste har vi flere kombimaskiner fra Scantool å velge mellom. Til de fleste av våre benkslipemaskiner med stålbørste fra Scantool inngår slipeskive og rundbørste. Fler rundbørster finner du her.


    Benkslipemaskin poleringsskive

    I våre kombimaskiner kan du også bytte ut stålbørsten med en poleringsskive. Da er det viktig at du sjekker at diameteren og tykkelsen på poleringsskiva passer til din benkslipemaskin. Vi har også adapter til slipeskiver/poleringsskiver/rundbørster som gjør det mulig å tilpasse størrelsen på skivene sånn at de passer til din maskin.


    Slipeskive benkslipemaskin

    Til en del av våre benkslipemaskiner inngår det slipeskiver, mens til andre må du kjøpe det i tillegg. Slipeskiver finnes i ulike material, størrelse og hardhet. Vi anbefaler å kjøpe til noen ekstra slipeskiver til benkslipen dersom du vet at du kommer til å slipe mye. Du finner det her.


    Vi hjelper deg med å velge rett!

    Du kan alltid starte en chatt med oss- lengst ned i høyre hjørne om du har spørsmål gjeldende benkslipemaskiner, slipeskiver eller annet relatert. Vår support består av profesjonelle verktøyprodusenter med lang erfaring og høyt kunskapsnivå.

    Velkommen til handel hos en leverandør som kan verktøy!