Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Optimum

Optimum Maschinen Germany er et varemerke fra Tyskland og en del av Stürmer Maschinen. Mot og optimisme er verdiord som varemerket har tatt til seg siden starten. Denne innstillingen og foretaksomheten har ligget til grunn for at varemerket har lykkes med å etablere seg på det globale markedet. En streben etter å overgå kundenes forventninger og om å bygge langsiktige relasjoner gjør Optimum unike på markedet. 


Høy kvalitetssikring

Les mer

  6 Produkter

  per side
  Set Descending Direction
  1. Fotpedal OPTidrill DH 32GS og DH 32GSV
   Fotpedal for Optidrill
  2. OPTIgrind GZ 25C/D -Maskinstativ
   Maskinstativ uten ekstraksjon for OPTIgrind GZ 25C/D L x B x H: 460 x 430 x 760 mm. ...
  3. Slipeskive normalkorund - 200x25x20 mm
   Slipeskive normalkorund - 200x25x20 mm

   fr 466 NOK 373 NOK

   Slipskiva normalkorund - NC Hardhet M. Made in Italy.
  4. Slipeskive normalkorund - 250x30x25 mm
   Slipeskive normalkorund - 250x30x25 mm

   fr 1 046 NOK 837 NOK

   Slipskiva normalkorund - NC Hardhet M. Made in Italy.
  5. Slipeskive normalkorund - 300x35x30 mm
   Slipeskive normalkorund - 300x35x30 mm

   fr 1 754 NOK 1 403 NOK

   Slipskiva normalkorund - NC Hardhet M. Made in Italy.
  6. OPTIgrind GZ 25C Kombislipemaskin
   OPTIgrind GZ 25C - Premium kombimaskin Kraftfull kombislipemaskin som absorberer...

  6 Produkter

  per side
  Set Descending Direction


  Optimum og deres produkter er utviklet med høy kvalitetssikring og bygger på prinsippet om at kunden skal få verdi for pengene. Maskiner som brukes for metallbearbeiding, er skapt med høye kvalitetsstandarder. Søylebormaskiner, dreiebenker, fresemaskiner og slipemaskiner kan du blant annet finne i Optimums sortiment. 


  Tøffe krav 

  Maskinene produseres i fabrikker som selv går gjennom tøffe kvalitetskrav. Til gjengjeld betyr dette at du som sluttkunde konsekvent får produkter av høyest mulig kvalitet. Den fremgangen som varemerket har oppnådd over lang tid, hadde ikke vært mulig dersom det ikke var en gjensidig tillit mellom kunde og produsent. Produkter med lang holdbarhet og bruk er grunnlaget for en god relasjon mellom produsent og kunde. Synergi mellom produkt og virkelighet gjennomsyrer produktutviklingsprosessen. Samvirket mellom produksjon og etterspørsel på markedet resulterer i produkter som stadig tilfredsstiller kundenes behov. Optimums stadige kvalitetskontroller og gjennomgående analyser er suksessfaktorer som til syvende og sist fører til holdbar produktutvikling. Vurdering og testing av produkter er fundamentale strategier for varemerket i sin streben etter å bevare og fremme kvalitet.  

  Samarbeid verden over 

  Optimum har samarbeidsrelasjoner over hele verden, og deres maskiner står i verksteder hos både bedrifter og privatpersoner. Metallbearbeidingsmaskinene står for kostnadseffektive kvalitetsmaskiner og imponerer med fokus på høy kvalitet, presisjon og levetid. I over 25 år har utvikling, produksjon og design av maskiner fra Optimum kommet kundene til gode. Mot til å være produsent av høykvalitative maskiner og verktøy. Alltid optimisme når det gjelder å overgå kundens forventninger. Sammen med det tyske kvalitetsstempelet som ene og alene tilhører Stürmer Machinen. Takket være et vellykket konsept med prisgunstige og egenproduserte kvalitetsmaskiner har Optimum vokst seg til en av de selvfølgelige maskinleverandørene i Tyskland. 
  Trenger du en søylebormaskin, dreiebenk, fresemaskin eller slipemaskin, finnes de her i Optimums sortiment!