Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Håndverktøy

Schuchardt Maskin har et bredt utvalg av håndholdte maskiner og verktøy for stål og verktøy tre-bearbeiding. Schuchardt Maskin importerer kvalitetsprodukter fra kjente produsenter i Tyskland og Asia. Du vil kanskje ikke kjenne igjen alle verktøyprodusentene i utvalget vårt. Så hvis du for eksempel bruker Bosch verktøy, kan vi enkelt finne en likeverdig produsent av kvalitetsverktøy til deg, ofte til en mye bedre pris. Ta kontakt hvis du vil ha hjelp.

Les mer

Gradverktøy

Vi har håndverktøy for enklere avgrading av rør, hull og kanter for både metall og plast


Torx- og sekskantøkkelsett

Vi har også verktøysett for både torx- og sekskantnøkler. Både i kort og lang design.


Filer

Schuchardt Maskin har kvalitetsfiler fra produsentene Miracle og Vallorbe. Både metallfiler og diamantfiler. Både metallfilene og diamantfilene finnes som filsett.


Hammere og slegger

Sprettfrie hammere og slegger er meget nyttige, da de kan brukes uten å skade flaten som bearbeides.


Andre typer verktøy og tilbehør

Schuchardt Maskin har mange typer håndverktøy som gradverktøy, torxnøkler, sekskantnøkler og filer. Vi selger dessverre ikke verktøy for barn. Hele utvalget av håndverktøy og kjemiprodukter finner du her.


Oppbevaring

Oppbevaring er viktig for å skape frie arbeidsflater, men også for at det skal være lett for deg å finne de verktøyene du trenger. Vi har et bredt sortiment av oppbevaringsmuligheter for verktøy. En verktøyvogn med verktøy på sin rette plass, eller en verktøykasse med verktøy på sin rette plass, gjør at du sparer mye tid og arbeidet blir lettere. Oppbevaring for verktøy finner du her.


Vi hjelper gjerne!

Husk at du alltid kan ringe oss på +46 36 - 39 60 60 (eller starte en chat nederst til høyre) hvis du har spørsmål om håndverktøy eller andre typer verktøy. Ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg. Leter du etter maskiner til bearbeiding av metall, så finner du dem her. Vår kundestøtte består av profesjonelle verktøyprodusenter med erfaring og høyt kunnskapsnivå. 

Velkommen til å handle hos en kyndig og erfaren leverandør.