Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Om Schuchardt Maskin

Velkommen til Schuchardt Maskin! Vi leverer maskiner, verktøy og tilbehør for kuttende bearbeiding innenfor verkstedsindustrien. Vi importerer selv, og leverer direkte fra eget lager. Bedriften ble startet i 1899 og har i over 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy. Vårt kontor, lager og vår utstilling, finner du i Huskvarna.

Bernhard Schuchardt, grunnleggeren av Schuchard og Schütte, nåværende Schuchardt Maskin AB

Trygghet og garanti

Vi er ivrige på at du som kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss. Når du handler hos Schuchardt gir vi deg funksjonsgarantier og returrett. Les mer om dette under Kjøpsvilkår.


Lett å bestille

Hele vårt produktprogram finner du i nettbutikken og i katalogen. Bestill enkelt i nettbutikken, per telefon, fax eller e-post. 


Personlig og profesjonell kundeservice

Våre teknikere har lang erfaring og hjelper deg mer enn gjerne om det er noe du lurer på. Slå på tråden, chat med oss eller send en e-post, så hjelper vi deg. På hverdager får du svar innen 24 timer. 


Velkommen til å besøke oss!

Du er alltid velkommen til å besøke oss om du har mulighet. Kom inn og opplev produktene. Mange er utstilt i våre utstillingslokaler i Thulevägen 2 i Huskvarna.


Vi bryr oss om hva våre kunder syns!

På Schuchardt verdsetter vi god kundeservice. Det er viktig for oss at du som kunde opplever at du kan få hjelp av oss, uansett om det handler om enkle spørsmål eller mer kompliserte ærender. 


Derfor bryr vi oss også om hva våre kunder syns om vår service, og ber ved anledning våre kunder om å sette karakter på oss.