Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Skrustikker

Schuchard Maskin tilbyr et stort utvalg av skrustikker til din arbeidsbenk: hos oss finner du blandt annet maskinskrustikke, benkskrustikke, rørskrustikke og borskrustikke. Våre skrustikker kommer fra taiwanesiske Vertex og tyrkiske Kanca. Vår mest populære skrustikke er presisjonsskrustikke ST- som gir veldig god stabilitet ved fastspenning, er enkel i bruk og finnes i mange forskjellige størrelser.

Les mer

Benkskrustikke

Mange av våre benkskrustikker er framstillt av smidd, herdet stål, hvilket gir dem høy slitestyrke. Skrustikkene har stål av forskjellig hardhet, hvilket du kan lese mer om under det spesifikke produktet. Der vil du også finne hvilken størrelse på bolten du skal ha for å feste benkskrustikken- diameter Ød2 i produkttabellen. Avhenging av benkskrustikke varierer bakkene noe, alle skrustikkene er utstyrt med induksjonsherdede og rillede bakker, og en del er også CNC-behandlet. Kanca er vår leverandør av benkskrustikke- en tyrkisk produsent som spesialiserer seg på holdende verktøy av høy kvalitet.


Maskinskrustikke

Når man jobber med metallbehandling er det viktig at arbeidsemnet sitter ordentlig fast, derfor trenger man bruke stabile skrustikker i maskin. Vi har både hydrauliske og pneumatiske maskinskrustikker, vri- og vinklingsbare skrustikker, rørskrustikker og andre varianter av skrustikker. En pneumatisk skrustikke passer deg som vil spare tid i produksjonen, da det går fort både å feste og ta løs arbeidsemnet. Den hydrauliske skrustikken har en hydraulisk kraftforsterker som gjør at den spenner hardt fast uten stor anstrengelse. En dreiebar skrustikke gir deg større fleksibilitet når du spenner arbeidsemnet. I vårt store utvalg av maskinskrustikker kan du finne en skrustikke som passer deg.


Borskrustikke

En borskrustikke er en litt enklere variant av en maskinskrustikke som passer til bruk i en søyleboremaskin. Du kan spenne skrustikken fast i søyleboremaskinens bord hvis det finnes spor som er beregnet til det, størrelsen på sporene finner du i så fall i spesifikasjonen for respektive skrustikke. Mange av våre borskrustikker er framstillt av støpejern, som innebærer en stabil skrustikke.


Rørskrustikke

I vårt store utvalg kan du også finne en rørskrustikke, V-skrustikke. En rørskrustikke brukes til å feste runde arbeidsemner.


Vi hjelper deg med å velge rett!

Du kan alltid ringe oss på +46 36-39 60 60 (eller starte en chatt med oss- lengst ned i høyre hjørne) om du har spørsmål gjeldende benkslipemaskiner, slipeskiver eller annet relatert. Vår support består av profesjonelle verktøyprodusenter med lang erfaring og høyt kunskapsnivå.

Velkommen til handel hos en leverandør som kan verktøy!