Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Båndsagblad M42

Skal du kjøpe båndsagblad for saging i metall, har Schuchardt Maskin et godt utvalg båndsagblader i bimetall M42 for kapping av metall og solide materialer samt profiler av stål. Vi selger båndsag blad fra tyske Arntz, båndsagblad for deg som stiller høyere krav til kvalitet og produksjon.

Les mer
  per side
  1. Båndsagblad Sprint Plus M42, VI 8°
   Båndsagblad av Bimetall M42 koboltlegert molybdenstål. Egnet til kutting av alle metaller i...
   Vis
  2. Båndsagblad Sprint M42, VN 0°
   Båndsagblad Sprint M42, VN 0°

   fr 199 kr 159 kr

   Båndsagblad av Bimetall M42 (koboltlegert molybdenstål). Passer til kutting av alle metaller...
   Vis
  per side

   


  Båndsagblad fra Arntz

  Med over 220 års erfaring med saging i metall er den tyske produsenten Arntz spesialister på nettopp metallsaging. Artnz’ lange historie, kombinert med evnen til innovasjon, har gjort at selskapet henger med i utviklingen og lever opp til alle krav som stilles.

   


  Ander typer bandsagblad

  Schuchardt Maskin har flere typer båndsager i sortimentet. I tillegg til båndsagblader på rull, båndsagblad 1400 mm for metallkapping, har vi også båndsagblad for tre og båndsagblad for sagbruk – du finner dem her. Leter du etter andre typer maskiner til bearbeiding av metall, finner du dem under maskiner.

   


  Tilbehør

  Hos Schuchardt Maskin finner du alle typer tilbehør til båndsag og saging i metall, for eksempel bladstyring for båndsag og stumsveiser m.m. Skulle det være noe tilbehør du ikke finner i vår nettbutikk, er det bare å kontakte oss, så hjelper vi deg.

   


  Ferdige mål eller bestilte mål

  Hos Schuchardt Maskin kan du bestille båndsagblad i ferdige lengdemål eller i ønsket lengde. Våre sagblad leveres som standard i sveiset form.

   


  Vi hjelper gjerne!

  Husk at du alltid kan starte en chat hvis du har noen spørsmål om båndsager og båndsagblad for kapping av metall. Vår kundestøtte består av profesjonelle verktøyprodusenter med erfaring og høyt kunnskapsnivå.  

  Velkommen til å handle hos en kyndig og erfaren leverandør.