Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Kappsager

Finn din kappsag for metall, hos oss finner du et stort utvalg av høykvalitets og rimelige kappsager. Kappsager er enkle å bruke for raskt og enkelt å skjære ulike materialer som stål, kobber, aluminium, plast m.m. Mange av våre kappsager har også gjæring, som betyr at du uten problemer kan få riktig vinkel på stykket ditt.

Les mer
  per side
  1. Sirkelsag ALU-350
   Sirkelsag ALU-350
   38 725 kr 30 980 kr
   Designet for kapping av profiler og solide aluminiumsmaterialer og hard plast. Dobbeltlegering...
  2. Sirkelsag ALU-400
   Sirkelsag ALU-400
   75 944 kr 60 755 kr
   Designet for kapping av profiler og solide aluminiumsmaterialer og hard plast. Dobbeltlegering...
  per side

   


  Kappsag metall

  Våre vanligste kappsager klarer de fleste vanlige metaller, f.eks. stål. Sagene har ulik kapasitet og effekt, som er viktig å undersøke på forhånd før du kjøper sagen. Dette for å være sikker på at sagen passer til dine behov. Hvis du er usikker på hvilken kappsag eller vinkelsag som passer deg, så ikke nøl med å kontakte oss!

   


  Kappsag aluminium

  For deg som skal sage mye i aluminium, har vi en annen variant kapp sag, hvor klingen har en betydelig høyere hastighet. Eksempel på en slik kappsag er ALU-300. Den klarer til og med å skjære hard plast.

   


  Rullebaner til kappsag

  Vi har ingen kappsag med bord, men vi kan derimot tilby et alternativ. Et godt tilbehør til kappsag er rullebaner/materialstøtte. Våre kappsager stilles ofte på stativ, noe som betyr at lengre biter trenger ekstra støtte ved kapping, se våre rullebaner her.

   


  Vi hjelper deg å velge riktig!

  Du kan alltid starte en chat lengst nede i høyre hjørne hvis du har noen spørsmål om kapp- og gjærsager, klinger, vinkelsag, kombisag eller annet. Vår kundestøtte består av profesjonelle verktøyprodusenter med erfaring og høyt kunnskapsnivå. Velkommen til å handle hos en kyndig leverandør!