Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Hammer

Schuchardt Maskin har et godt utvalg av rimelige slegger og hammere med utskiftbare slagdeler (dvs. at man kan bytte ut en del av hammeren når den blir utslitt, eller hvis man ønsker et mykere eller hardere slag. Vi tilbyr også klubber med fast hode. Se alle våre håndverktøy her.

Les mer
  per side
  1. Rekylfri hammer med utskiftbart slag
   Svært anvendbar hammer som kan brukes uten å skade en bearbeidet overflate. Spon-, splint- og...
   Vis
  2. Ekstra hode til rekylfri hammer
   Laget av spesialnylon.
   Vis
  3. Rekylfri hammer med faste slag
   Klubbe med stålkonstruksjon, laget av giftfri PU, hardhet 90A-w95A. 60 mm slag. Vekt 1370...
  4. Rekylfri hammer med faste slag
   Klubbe med stålkonstruksjon, laget av giftfri PU, hardhet 90A-w95A. 45 mm slag. Vekt 690g....
  5. Kobberhammer
   Kobberhammer

   fr 1 111 kr 889 kr

   Skaft i glassfiber. Kobberhodet er skånsomt mot arbeidsstykket og gnistfritt. Finn den...
   Vis
  per side

   


  Sprettfrie hammere og slegger

  Sprettfrie hammere og slegger er meget nyttige, da de kan brukes uten å skade flaten som bearbeides. Sprettfri hammer og og slegge minimerer dessuten risikoen for spon, splinter og fliser fra hammeren, noe som gjør den svært trygg å bruke. Gummidekselet på metallhåndtakene reduserer vibrasjoner fra hammeren som forplantes lenger oppover i armen.

   


  Faste eller utskiftbare slag

  Sprettfrie klubber og slegger finnes både med og uten utskiftbare slag. Det vil si at man kan bytte ut en del av hammeren, i dette tilfellet slaget. Slaget er laget av spesialnylon og holder svært lenge. Når slaget er utslitt, kan du enkelt bytte det mot et nytt.

   


  Kvalitetsverktøy fra Taiwan

  Vertex er en taiwansk produsent som siden 1978 har levert presisjonsverktøy til mange kunder over hele verden. Vertex er i dag aktive på flere produktområder og er en pålitelig leverandør av mange forskjellige typer verktøy for metallbearbeiding. Det gjør at Vertex er en av de leverandører vi i Schuchardt Maskin har flest produkter fra i utvalget vårt. Hvis du likevel skulle finne et produkt fra Vertex som vi ikke har, kan vi alltid hente det!

   


  Ander typer håndverktøy

  Schuchardt Maskin har mange typer håndverktøy som gradverktøy, torxnøkler, sekskantnøkler og filer. Hele utvalget av håndverktøy og kjemiprodukter finner du her.

   


  Vi hjelper gjerne!

  Husk at du alltid kan starte en chat nederst til høyre hvis du har spørsmål om håndverktøy eller andre typer verktøy. Ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg. Leter du etter maskiner til bearbeiding av metall, så finner du dem her. Vår kundestøtte består av profesjonelle verktøyprodusenter med erfaring og høyt kunnskapsnivå.