Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Maskinoljer

Hos Schuchardt Maskin kan du kjøpe olje til forskjellige maskiner i forbrukerenheter på 1 og 5 liter samt i større enheter på 20 l og på fat. Maskinoljene våre kommer fra Shell, som er en stor og kvalitetssikker oljeleverandør. Vi tilbyr glidebaneolje og girkasseolje som passer til de fleste dreiebenker, freser og søyleboremaskiner.

Les mer
  per side
  1. Mineralolje for kompressorer
   Mineralolje for kompressorer

   fr 186 kr 149 kr

   Beskytter mot for tidlig slitasje og korrosjon. Blandbar med andre oljer av samme...
   Vis
  2. Shell Omala S2 GX 100 - Girkasseolje
   Girkasseolje av høy kvalitet for industrien. Shell Omala S2 GX er høykvalitative...
   Vis
  3. Shell Omala S2 GX 68 - Girkasseolje
   Girkasseolje av høy kvalitet for industrien. Shell Omala S2 GX er høykvalitative...
   Vis
  4. Shell Tonna S3 M 68 - Glidebaneolje
   Premium glidebaneolje for verktøymaskiner. Shell Tonna S3 M er spesielt utviklet for...
   Vis
  per side

  Glidebaneolje

  Shell Tonna S3 M er utviklet for smøring av glidebaner, matemekanismer og bord ved alle hastigheter. Denne glidebaneoljen har svært gode vedheftegenskaper, noe som betyr at den beskytter bra mot korrosjon og oksidering og på den måten forlenger maskinens levetid. Vi anbefaler glidebaneolje spesielt til maskiner med kombinert smøresystem for hydraulikk og glidebaner. Men glidebaneoljen er en olje som også er en god universalolje, som kan smøre alt fra maskiner til håndverktøy og kjeder.


  Girkasseolje

  Girkasseolje, Shell Omala S2 GX, er en olje av høy kvalitet for maskingirkasser, f.eks. dreiebenker, freser og søyleboremaskiner. Omala gir overlegen beskyttelse når det gjelder smøring av girkasser og andre industriapplikasjoner fordi den kombinerer antifriksjonsegenskaper med god lastbærende evne. Hos oss finner du Shell Omala i to viskositeter, 68 og 100, den verdien som angir hvor tregtflytende oljen er. Jo høyere viskositet, desto mer tregtflytende er oljen. Viskositeten beregnes ved 40 °C og synker jo høyere temperaturen blir.


  Vi hjelper deg å velge riktig!

  Du kan alltid ringe oss på +46 36-39 60 60 (eller starte en chat – nederst i høyre hjørne) hvis du har spørsmål om maskinoljer eller er usikker på hvilken olje som passer til ditt behov. Vår support består av profesjonelle verktøymakere med erfaring og høyt kunnskapsnivå. Velkommen til å handle hos en kyndig leverandør!