Lagt i handlekurven
Fortsett å handle
Gå til kassen

Vertikale båndsager

Skal du kjøpe båndsag, har Schuchardt Maskin et godt utvalg av vertikale båndsager. Vi har båndsager for deg som stiller høyere krav til kvalitet og produksjon, men også for deg som trenger en båndsag for hobbybruk. Våre båndsager er hovedsakelig beregnet for å sage i metall, men de fleste modellene kan i tillegg brukes som båndsag for tre, da de også kan sage i andre materialer.

Les mer
  Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

  Båndsager av god kvalitet fra Taiwan

  Metallkraft og Sheng Woei er to fabrikater med lang erfaring med å produsere vertikale båndsager av høy kvalitet. Sheng Woei-båndsager egner seg utmerket på verkstedet eller som en liten båndsag til hobbybruk.


  Andre typer båndsager

  Schuchardt Maskin har flere typer av båndsager i sortimentet. I tillegg til vertikale båndsager har vi kappesager og kappebåndsager, som du finner her. Leter du etter andre typer maskiner til bearbeiding av metall, finner du dem under maskiner.


  Tilbehør

  Hos Schuchardt Maskin finner du alle typer tilbehør til båndsag og saging i metall; for eksempel bladstyring for båndsag, sagblad for båndsag og stumsveiser m.m. Her finner du skjæreverktøy for saging.


  Vi hjelper gjerne!

  Husk at du alltid kan ringe oss på +46 36 - 39 60 60 (eller starte en chat) hvis du har spørsmål knyttet til båndsager eller hvilket tilbehør som egner seg best for dine behov. Vår kundestøtte består av profesjonelle verktøyprodusenter med erfaring og høyt kunnskapsnivå. 

  Velkommen til å handle hos en kyndig og erfaren leverandør.